Imorn ska jag agera bodyguard!

Idag under dagen medans jag jobbade så ringde Emma helt skräckslagen till mig och berättade om de kriminella försäljarna utanför dörren. Hon berättade intensivt om hur hennes föräldrar blivit lurade och begärde sedan att jag ska komma för att rädda deras familj från våld och livshot.

Så här var det: En mysig, rödhårig, fräknig liten sak i 7-årsåldern ringer på familjen Hou's hus i Eneby och presenterar sig på perfekt brittiska. Killen har arbetskläder på sig och en produktkatalog i handen. Han vill bryta upp familjens asfaltsgång på framsidan och lägga plattor istället. Familjen gillar idén och ber pojken att ta med sin pappa nästa gång så att dom får veta lite mer om priset.

Förra gången detta hände var nämligen för två år sedan då plattläggarna (då polacker) varit här och försökt sälja tjänsten till familjen. Den gången hade alla grannar rusat ut och varnat familjen precis innan de skulle skriva på och de berättade att kvalitén var usel. Det blev inget den gången men i år tänkte familjen om på nytt.

Pappan till pojken plingade på och sa att de inte behövde betala om de inte var 100% nöjda. Under tiden föräldrarna Hou förhandlar utanför dörren sitter Emma och Linda inne i köket och tittar på genom fönstret och tar förgivet att de ska tacka nej. Britterna lämnar huset och föräldrarna kommer in och lämnar glädjebudskapet att de köpt tjänsten. Direkt ringer grannen Karin och vill prata med Emma. Hon berättar att britterna är gravt kriminella och är kända för att överreagera om de inte får som de vill. Det har stått om dem i tidningarna och har hela Sveriges land som spelrum. Om folk säger nej efter att först visa intresse blir de arga som svin och hotar folk hit och dit och näst intill tvingar dem att köpa tjänsten.
Emma  ringer mig direkt och berättar om de efterlysta britterna som brukar åka till Sverige över somrarna och erbjuda just plattläggning. Då pappa Hou är på jobbet då de ska komma klockan 12 imorgon för att påbörja arbetet behöver de någon annan som kan slåss när familjen ska tacka nej. De vill ju inte ha svartjobb utfört av kriminella britter i sin trädgård.

Kommer bli spännande! Imorn smäller det!

 
Prince Harry: En annan finurlig, rödhårig, liten britt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0