What's happening

Nu var det alltför längesedan någon av oss skrev. Så vad har hänt? Studierna har kommit igång och allt rullar på som det ska. Vi går till Hillsong Church i Sthlm och trivs mer och mer. Underbart nice församling med mycket härligt folk. Stor variation på talare, bra musik, hög volym och de trycker på familjekänslan och stort engagemang. Jag gillar det;) Ikväll är det någonting som heter Volunteer Celebration vilket ska vara ett party för alla dem som engagerat sig i församlingen på något sätt; team, connect, lovsång etc. Kefa ska vara konferencier och så mycket mer än det vet jag inte.
Förutom att plugga spelar jag trummor, tränar (mest löpning och lite armhävningar), sysslar med aktier, spelar innebandy i KTH-hallen, engagerar mig i församlingen via connect, tittar på film, besöker olika utförsäljningar http://www.belowoutlet.com/ och mer ska det bli. Sthlm gör en heltklart sysselsatt. På tal om trummor har jag skaffat ett nytt set. Det är grymt!
Mitt nya övningsset med meshskinn och bra känsla. Väcker inte grannen och tar inte mycket plats.
Nu är det bara disciplinen som ska till!!!

Innan jag lämnar detta projekt med att skriva till er som läser vill jag nämna att Relient K har släppt ett nytt album efter typ 3 år. Värt att kolla in;)

Och NKPG-bor: Ni är alla välkomna upp till mig och Emma, sova här, shoppa och bara ha det allmänt mysigt. (Vi har pingisbord så glöm inte racket!)

RSS 2.0